Καλωσορίσατε
Τα δωμάτια
Τιμές
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι


English
Français
Deutsch

MHTE:
10 39 K 11 2K 00882 0 0

Καλωσορίσατε στο Καμηλάρι!

Τα δωμάτια “Σιφογιάννης” βρίσκονται στο κέντρο του Καμηλαρίου, στη νότιο-κεντρική Κρήτη.

Προϋγούμενη φωτογραφία Επόμενη φωτογραφία Το καμηλάρι

Εξαιτίας της τοποθεσίας του, μακριά από τον μαζικό τουρισμό, το Καμηλάρι κράτησε το παραδοσιακό, κρητικό του χαρακτήρα. Θα βρείτε εδώ καλές ταβέρνες, ωραία καφενεία και μια φιλική ατμόσφαιρα.

Επίσης, η τοποθεσία του Καμηλαρίου, σε τέσσερις λόφους, του προσφέρουν μια εξαιρετική φυσική ομορφιά, με πανέμορφες θέες προς τις κορφές των βουνών, το Λιβυκό Πέλαγος και τον κάμπο της Μεσαράς.

Η γεωγραφική θέση του χωριού, στο νότιο κέντρο του νησιού, αποτελεί πολύ άνετο μέρος διαμονής, ιδιαίτερα για όσους σχεδιάζουν να κάνουν ημερήσιες εκδρομές στα πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα της Κρήτης, όπως π.χ. το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, ο Ψηλορείτης, η Πρέβελη, αλλά και περπατήματα στα φαράγγια ή προς μικρές παραλίες, κλπ.

Οι μεγάλες αμμουδιές του Καλαμακιού και Κομού βρίσκονται περίπου 4 χιλιόμετρα από το χωριό, όπως και οι αρχαιολογικοί χώροι της Φαιστού και της Αγίας Τριάδας.

Το χωριό έχει και 2 μινιμάρκετ. Πρόσβαση στο ίντερνετ προσφέρεται σε ορισμένα καφενεία του χωριού. Οι πόλεις Τυμπακίου και Μοιρών, στις οποίες θα βρείτε παραδοσιακή λαϊκή αγορά, τράπεζες και κέντρο υγείας, βρίσκονται αντίστοιχα σε απόσταση 7 και 12 χιλιόμετρα από το Καμήλαρι.

Για περισσότερες πληροφορίες για το χωριό μας, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του χωριού: www.kamilari.eu.